Merkaba – uresničitev želja s pomočjo 5 elementov

Kaj je merkaba?

Merkaba je orodje in tehnika, ki pomaga ljudem doseči polni potencial na kateremkoli in vseh področjih življenja. Je pravilna postavitev 5 elementov narave v podporo izpolnjevanja  želje.

Želja, ki jo želimo v prihodnosti uresničiti, se najhitreje materializira, če aktiviramo njeno merkabo. Izpeljati je treba postopek s celotnim besedilom, saj se tako uresničijo le želje, ki so v naše Najvišje dobro in v dobro vseh vpletenih. Če želje niso skladne z Najvišjim dobrim ali našim Najvišjim dobrim (z našo najvišjo potjo), si z aktivacijo Merkabe prihranimo čas, saj hitro spoznamo nesmiselnost postavljenega cilja ali ideje in jo opustimo brez težav, prav tako navezanost nanjo.

Kaj moramo vedeti?

Dobro je vedeti, da merkaba, če jo hočemo aktivirati brez upoštevanja Najvišjega dobrega, navadno ne učinkuje. Če vztrajamo in jo ponavljamo, pomeni, da želimo na silo spremeniti tok dogajanja, ki pa ni skladno z namenom ali potjo našega Višjega Jaza. Takrat se začno dogajati stvari, ki nas ustavljajo in nam sporočajo, naj premislimo o naši potrebi po spreminjanju sveta, namesto po sprejemanju in spreminjanju sebe.

S pomočjo petih elementov narave in stika z našimi višjimi energijami se naučimo definirati naše najgloblje ali popolnoma vsakdanje želje, ki jih lahko s postopkom Merkaba in podporo energij narave uresničimo le, če se skladajo z našimi najvišjimi energijami in harmonijo Stvarstva.

Te energije pa nam, če želje in cilji ovirajo našo duhovno rast in razvoj, pomagajo same ozavestiti stanje in razloge, zakaj mi tega ne potrebujemo. S tem pridobimo čas in se premaknemo z mrtve točke življenja.

Potrebujete več informacij? Pošljite povpraševanje!

Predstavitev

Energijski nivoji človeka
Tehnike terapij
Osebno trenerstvo
Prehranska dopolnila Neolife

Zdravje in počutje

Sproščanje in osvobajanje
Telesna aktivnost
Atlas po HumanUp

Splošno

O meni
Pogoji poslovanja
Politika zasebnosti
Spletni piškotki

Kontaktni podatki

Jožica Ramšak
jozica@prerojen.si