Pretočne celice so vir dobrega počutja (Prerojen.si in Zoom)

V mesecu marcu bomo govorili o hrbtenici in mišicah. Tema tokrat "Preprečimo bolečine v hrbtenici v pomladnem času." Predavanje v ŽIVO v Prerojen.si in preko platforme ZOOM bo v ČETRTEK 30. MAREC 2023 ob 19.uri

Si želite ohraniti prožno hrbtenico in mišice v pomladnem času? Ko se začne več gibanja in dela v naravi, se velikokrat pojavijo tudi bolečine. Kako jih preprečiti, okrepiti mišice,... vam bomo odgovorili na tokratnem srečanju.

Ste kdaj pomislili, da je boljša PREVENTIVA kot KURATIVA? Ste kdaj pomislili, da lahko na NARAVEN NAČIN z drugačnim pogledom na življenje in spremembami v prehranjevanju podprete svoje telo?

Nekateri že dolgo razmišljamo in delamo tako. Naše izkušnje bomo Prerojeni podelili z vami v četrtek 30.marca 2023 ob 19.uri v ŽIVO in v ZOOM dvorani na spodnji povezavi.

Pridružite se nam ter prisluhnite rešitvam, ki vam jih bodo predstavili Prerojeni iz lastnih izkušenj, da dobite več odgovorov.

Telo je iz celic zato vam bomo predstavili, kako - odpreti in zaščititi celice, pomagati naši hrbtenici in celotnemu telesu, da dobi več energije in vitalnosti. To je čudovita priložnost za boljši jutri. Ste ogroženi zaradi načina življenja, stresa,.. Ste brez službe, ali vam le ta ne zagotavlja pokrivanja naraščajočih stroškov?

Dodatne informacije in prijave na spletni strani Prerojen.si, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali na tel. št. 041 289 632.

Mi smo z vami za vas za vaš boljši jutri, ker smo ga doživeli sami želimo deliti z vami.


Join Zoom Meeting
https://arnes-si.zoom.us/j/91771566746

Podrobnosti o dogodku

Začetek dogodka 30-03-2023 19:00
Cena Brezplačno
Lokacija Prerojen.si, Podvrh 110, Braslovče
Za ta dogodek ne sprejemamo več rezervacij

Predstavitev

Energijski nivoji človeka
Tehnike terapij
Osebno trenerstvo
Prehranska dopolnila Neolife

Zdravje in počutje

Sproščanje in osvobajanje
Telesna aktivnost
Atlas po HumanUp

Splošno

O meni
Pogoji poslovanja
Politika zasebnosti
Spletni piškotki

Kontaktni podatki

Jožica Ramšak
jozica@prerojen.si