Tudi vi se lahko prerodite - SRČNA ČAKRA (Zoom)

Spoznavali bomo SRČNO ČAKRO in njene naloge ter vpliv na naše delovanje ter kvaliteto življenja.

Njena naloga: Sprejemanje in dajanje ljubezni, brezpogojna ljubezen, harmonija, čustvena bližina, intimnost, sočutje. Povezuje tri spodnje, telesne čakre z zgornjimi mentalnimi čakrami. Srčno čakro v energijski astrologiji povezujemo z Luno in znakom Raka – oboje opisuje intimo, čustvovanje, ljubezen, intuitivno razumevanje ljudi in dogodkov.

Je čustveni filter preko katerega dojemamo svet: kot prijeten in varen ali težak, nevaren, grozeč. Deluje kot prevodnik energije in mesto, kjer se izmenjujejo in harmonizirajo energije vseh drugih čaker. 
Ko srčna čakra ni odprta in pretočna, naša vitalna energija ne more neovirano krožiti. 

Zaprta srčna čakra je povezana z neprijetnimi čustvi in čustvenimi ranami, ki so nastale že v zgodnjem otroštvu ali pozneje, v vseh vrstah odnosov, bodisi zaradi izgub, s katerimi se nismo znali soočiti ali zavrnitev, ki so pustile globoke rane.
 
Na fizičnem nivoju oslabljena pretočnost srčne čakre lahko povzroča težave s srcem, pljuči, z dihanjem, astma, kronični bronhitis, tiščanje v prsih, oslabljen imunski sistem, avtoimunske bolezni, bolečine v hrbtu v predelu lopatic, težave s hrbtenico v prsnem delu, težave s cirkulacijo v telesu vezana voda: ciste, edemi.

Čustvene in mentalne težave: težave pri navezovanju pristnih medčloveških odnosov, pomanjkanje empatije, brezčutnost, nezaupanje, žalost, zamera, sovraštvo, maščevalnost, nihanje razpoloženja, občutek nesprejetosti, depresivnost, izoliranost, »kupovanje« naklonjenosti drugih, žrtvovanje oziroma igranje žrtve.

Naučili se bomo osvobajati, okrepiti in odpirati srčno čakro z vajami, meditacijo  ter afirmacijami.

Prijave na 041 289 632 Jožica, na spletni strani Prerojen.si


 Join Zoom Meeting
https://arnes-si.zoom.us/j/95793127205

Podrobnosti o dogodku

Začetek dogodka 12-05-2022 20:00
Cena Brezplačno
Lokacija ZOOM
Za ta dogodek ne sprejemamo več rezervacij

Predstavitev

Energijski nivoji človeka
Tehnike terapij
Osebno trenerstvo
Prehranska dopolnila Neolife

Zdravje in počutje

Sproščanje in osvobajanje
Telesna aktivnost
Atlas po HumanUp

Splošno

O meni
Pogoji poslovanja
Politika zasebnosti
Spletni piškotki

Kontaktni podatki

Jožica Ramšak
jozica@prerojen.si