Tudi vi se lahko prerodite - Sproščanje omejitev in blokad (Prerojen.si in Zoom)

Marca bomo raziskovali energije LUNE in njen vpliv na naše počutje, delovanje, življenje, ... V meditaciji bomo sprejemali podporo energije lune. V trenutku ko smo se rodili so bili planeti vsak na določenem mestu. Želimo ali ne tako je. Ko spoznamo in razumemo njihove pozitivne in negativne vidike se lahko spremenimo. Želja vsakogar je, da bi mu bilo v življenju čim lepše in zavedanje nam pomaga k lepšemu in boljšemu življenju.

LUNA  - MAMA  

Simbolika; Spremenljivost, odsevanje, reprodukcija, plodnost, kaos, voda, princip matere, moč posnemanja, ki jo ima mladost.
 
Pozitivni vidiki; Plodna domišljija, intenzivno sanjsko življenje, sprejemljivost, odprtost, prilagodljiv um, prožnost, spremenljiva narava, materinsko dajanje , čustvenost, mehkoba, zna z otroki,  zna kuhati, ljubezen do živali,…
 
Negativni vidiki; Neurejenost, neorganiziranost, pogosto zamujanje, hiter vpliv s strani okolice in ljudi, zasanjanost, nejasnost, odsoten um, nosi luna, prevelika spremenljivost, zgovornost, opravljanje, lenoba, strahopetnost, mehkužnost, niso kos nasilju, sladkosnednost, uživaštvo.

Povezana je s telesnimi funkcijami in deli telesa; Telesne tekočine, meso in mehka tkiva, trebuh in prebava v celoti, maternica in reproduktivna funkcija, prsi, možgani.

Bolezenske težave, ki so lahko povezane z energijo lune; Anoreksija, histerija, prehranjevalne motnje in problemi s prebavo na splošno, paraziti, šibka vitalnost, hipohondrija, bolezni povezane z maternico in reproduktivno funkcijo.

Vabljeni da se nam pridružite, hvaležni za prostovoljne prispevke za izmenjavo energij.

Prijave niso obvezne so zaželjene na 041 289 632 Jožica ali na spletni strani Prerojen.si


Join Zoom Meeting
https://arnes-si.zoom.us/j/94573562725

Podrobnosti o dogodku

Začetek dogodka 29-03-2023 19:00
Cena Brezplačno
Lokacija Prerojen.si, Podvrh 110, Braslovče
Za ta dogodek ne sprejemamo več rezervacij

Predstavitev

Energijski nivoji človeka
Tehnike terapij
Osebno trenerstvo
Prehranska dopolnila Neolife

Zdravje in počutje

Sproščanje in osvobajanje
Telesna aktivnost
Atlas po HumanUp

Splošno

O meni
Pogoji poslovanja
Politika zasebnosti
Spletni piškotki

Kontaktni podatki

Jožica Ramšak
jozica@prerojen.si