Tudi vi se lahko prerodite - Sproščanje omejitev in blokad (Ilirska Bistrica in Zoom)

Marca bomo raziskovali energije LUNE in njen vpliv na naše počutje, delovanje, življenje, ... V meditaciji bomo sprejemali podporo energije lune. V trenutku ko smo se rodili so bili planeti vsak na določenem mestu. Želimo ali ne tako je. Ko spoznamo in razumemo njihove pozitivne in negativne vidike se lahko spremenimo. Želja vsakogar je, da bi mu bilo v življenju čim lepše in zavedanje nam pomaga k lepšemu in boljšemu življenju.

Dobimo se v sredo, 22.marca, ob 19.uri tokrat tudi v ŽIVO v Točki moči, doma na Vidmu v Ilirski Bistrici in na ZOOM-u.

 

Stopili smo v obdobje začetka pomladi (ko Sonce stopi v ozvezdje Ovna, se začne koledarska pomlad 20.3.2023 ob 21.24 ).

Tako je to čas prebujanja po zimskem spanju, življenja, energije in nove moči; to je čista in sveža energija, saj Sonce začenja nov cikel po nebu.

Polni smo navdušenja in načrtov, zaženemo se v nove projekte, žal pa se dogaja tudi veliko poškodb in nesreč zaradi intenzivnosti in prevelike hitrosti.

Luna se zadržuje v istem znaku kot Sonce, v Ovnu. Ta združena energija nam daje veliko nove moči - zato smo nemirni, iščemo zabavo, vleče nas ven. Lažje začnemo z novim delom, se lotimo novih projektov in stvari, ki smo jih že dolgo odlagali. Dogovarjamo se za poslovne zmenke ali družabne prireditve, lotimo se velikega čiščenja.

Včasih se njuna združena moč izrazi tudi negativno; skozi jezo, agresijo in celo krutost. Naši instinkti so povečani, imamo večji apetit. Občutimo lahko tesnobo, depresijo ali samo nerazložljivo nezadovoljstvo.

To je dobro obdobje za začetek česarkoli novega (tudi Luna začenja svoj nov ciklus po nebu), saj se nam poti kar same odpirajo in vse peljejo le naprej. Ko Luna raste - od prazne do polne Lune - je čustveno obdobje, čas za duhovne, spiritualne in ljubezenske zadeve. V tem času je tudi priporočljivo striženje las.

21.3. se začenja nova luna v Ovnu, ki jo bomo raziskovali to sredo 22.marca na naši delavnici 

 

LUNA  - MAMA  

Simbolika; Spremenljivost, odsevanje, reprodukcija, plodnost, kaos, voda, princip matere, moč posnemanja, ki jo ima mladost.
 
Pozitivni vidiki; Plodna domišljija, intenzivno sanjsko življenje, sprejemljivost, odprtost, prilagodljiv um, prožnost, spremenljiva narava, materinsko dajanje , čustvenost, mehkoba, zna z otroki,  zna kuhati, ljubezen do živali,…
 
Negativni vidiki; Neurejenost, neorganiziranost, pogosto zamujanje, hiter vpliv s strani okolice in ljudi, zasanjanost, nejasnost, odsoten um, nosi luna, prevelika spremenljivost, zgovornost, opravljanje, lenoba, strahopetnost, mehkužnost, niso kos nasilju, sladkosnednost, uživaštvo.

Povezana je s telesnimi funkcijami in deli telesa; Telesne tekočine, meso in mehka tkiva, trebuh in prebava v celoti, maternica in reproduktivna funkcija, prsi, možgani.

Bolezenske težave, ki so lahko povezane z energijo lune; Anoreksija, histerija, prehranjevalne motnje in problemi s prebavo na splošno, paraziti, šibka vitalnost, hipohondrija, bolezni povezane z maternico in reproduktivno funkcijo.

Vabljeni da se nam pridružite, hvaležni za prostovoljne prispevke za izmenjavo energij.

Prijave niso obvezne so zaželjene na 041 289 632 Jožica ali na spletni strani Prerojen.si


Join Zoom Meeting
https://arnes-si.zoom.us/j/94573562725

Podrobnosti o dogodku

Začetek dogodka 22-03-2023 19:00
Cena Brezplačno
Lokacija Točka moči VGC dom na Vidmu Ilirska Bistrica
Za ta dogodek ne sprejemamo več rezervacij

Predstavitev

Energijski nivoji človeka
Tehnike terapij
Osebno trenerstvo
Prehranska dopolnila Neolife

Zdravje in počutje

Sproščanje in osvobajanje
Telesna aktivnost
Atlas po HumanUp

Splošno

O meni
Pogoji poslovanja
Politika zasebnosti
Spletni piškotki

Kontaktni podatki

Jožica Ramšak
jozica@prerojen.si