Z naravo in ljubeznijo do zdravja

V poletnem času julija in avgusta, se bomo družili tudi v naravi na delavnicah »Z naravo in ljubeznijo do zdravja«

Druženja so primerna za vse generacije.

Ste tudi vi med tistimi, ki jim vsakdanje učenje, delo, skrbi, odnosi povzročajo stres? Si želite, da bi zmogli najti v sebi in v naravi podporo, da se sprostite in potem lažje in uspešneje ustvarjate zadovoljno življenje? Ali veste, da dolgotrajni stres privede do slabega počutja, bolezni, izgorelosti, krhanja odnosov, dolgotrajnih odsotnosti od pouka, dela, neuspeha pri učenju, delu,…

Da bi si lažje znali sami pomagati v vsakdanjem življenju in pravočasno prepoznali stres in njegove posledice organiziramo v poletnem času dvourne delavnice v naravi v dopoldanskem in večernem času, da imate možnost vsi, tudi tisti, ki imate obveznosti.

Druženje z namenom sproščanja in učenja bo potekalo dopoldan od 8.30 do 10.30 in v večernih urah ob 18.30 do 20.30. Dobili se bomo v VGC Točki moči Ilirska Bistrica 15 minut pred pričetkom in se skupaj odpeljali na Črne njive. Kdor lahko – želi iti peš in se nam pridruži pol ure prej v VGC ali kar pri Baru Črne njive.

Skupaj bomo odšli v gozd, kjer se bomo povezovali z energijami narave. V naravi lahko najdemo podporo, za svoje počutje in delovanje. Zaznavanje, povezovanje z energijami narave bo potekalo posamezno in v manjših skupinah 2 do 3 osebe.

Si želite bolj čutiti sebe, sproščati misli, ki vas obremenjujejo, sprejemati zadovoljstvo, veselje v vsem kar delate in živite. Pridružite se nam z željo da začutite, vidite, slišite sebe naravo in se sprostite, okrepite, veselite,….

S sabo prinesite vodo in podlogo za sedenje in ležanje na tleh. Za ostalo bomo poskrbeli mi.

Prijave in več informacij Jožica 041 289 632

Podrobnosti o dogodku

Začetek dogodka 27-08-2020 08:30
Konec dogodka 27-08-2020 10:30
Cena Brezplačno
Lokacija Točka moči VGC dom na Vidmu Ilirska Bistrica
Za ta dogodek ne sprejemamo več rezervacij

Predstavitev

Energijski nivoji človeka
Tehnike terapij
Osebno trenerstvo
Prehranska dopolnila Neolife

Zdravje in počutje

Sproščanje in osvobajanje
Telesna aktivnost
Atlas po HumanUp

Splošno

O meni
Pogoji poslovanja
Politika zasebnosti
Spletni piškotki

Kontaktni podatki

Jožica Ramšak
jozica@prerojen.si