Tudi vi se lahko prerodite - GRLENA ČAKRA

Povezuje čustva in razum,  povezana je s spolno čakro - čutenjem sebe, svojih potreb in občutkov. Vpliva na čustveno mentalne procese.
 
Delovanje: je sedež našega govornega izražanja, sedež poslušanja in ustvarjalnosti. Z njo je povezana tudi sposobnost učenja, koncentracije ter odprtost za mnenja drugih. Pomembno vlogo ima pri izražanju resnice. Ljudje z dobro delujočo grleno čakro lahko izražajo in so hkrati tudi dobri poslušalci.
 
Motnje in blokade: Kadar grlena čakra premočno deluje, se to manifestira v potrebi po prevladi, manipuliranju z močjo in obvladovanju sočloveka. Prešibko delujoča čakra se kaže v sramežljivosti, zadregah, pomanjkanju poguma za izražanje resnice oz. v strahu pred konflikti, v strahu pred javnim nastopanjem, slabem posluhu in plesnem ritmu, nagnjenosti h klevetanju, k laganju, pretvarjanju in k skrivnostim.     

Kaj jo slabi: Grleno čakro slabi predominantna in avtoritarna vzgoja, ki zatre osebnost in s tem tudi naloge te čakre. 

Na telesni ravni: Motnje pri pretoku energije v vratnem delu so največkrat slišne: hripavost, zatikanje glasu,  agresiven nastop, hreščeč glas, jecljanje. Znak šibkega in motenega pretoka energije skozi to čakro na telesni ravni se lahko manifestira tudi v težavah, povezanih z grlom (angine, tumorji), v boleznih ščitnice (golšavost, tumorji) in motnjah v požiralniku.           
 
Naučili se bomo osvobajati, krepiti grleno  čakro in način izražanja ljubezni, resnice, pozitivnosti s fizičnimi vajami, afirmacijami in meditacijo.

Join Zoom Meeting

Podrobnosti o dogodku

Začetek dogodka 20-08-2020 20:00
Cena Brezplačno
Lokacija ZOOM
Za ta dogodek ne sprejemamo več rezervacij

Predstavitev

Energijski nivoji človeka
Tehnike terapij
Osebno trenerstvo
Prehranska dopolnila Neolife

Zdravje in počutje

Sproščanje in osvobajanje
Telesna aktivnost
Atlas po HumanUp

Splošno

O meni
Pogoji poslovanja
Politika zasebnosti
Spletni piškotki

Kontaktni podatki

Jožica Ramšak
jozica@prerojen.si