Tudi vi se lahko prerodite - ELEMENT ZEMLJE (Zoom)

Tedenske delavnice "Tudi vi se lahko PRERODITE" nadaljujemo v sredo  28.julija 2021 ob 20.uri ugotavljali bomo pomanjkanje energije zemlje

 Takoj za spoznanjem, da je svet mogoče opredeliti s pomočjo petih elementov, so stari modrijani teorijo razširili na vse stvari, ki nas obdajajo. Ugotovili so, da ima vsak element povezavo v telesu prostoru in času.

V juliju se povezujemo z elementom ZEMLJE in njenim vplivom na fizično telo, organe, čustva in prostor.

Zemlja ima navzdol in navznoter premikajočo se energijo, ki je gosta in se tam zbira. To gibanje je včasih prikazano kot središčna točka petih energij, drugič pa kot obdobje med navzgor usmerjenim ognjem in navznoter usmerjeno kovino.   Življenjski segment: odnosi, partnerstvo, zakon, mati  in znanje. Pomanjkanje energije elementa zemlje se običajno začne že v našem otroštvu, če ne dobimo zadostne podpore in opore, če niso »nahranjene« naše čustvene potrebe. Vse to povzroči neravnovesje v elementu zemlje, pomanjkanje energije, ki se fizično odraža kot: stalna lakota, pa se ne moremo odločiti, kaj bi jedli,  težave s požiranjem, pomanjkanje sline, krvaveče dlesni in gnijoči zobje, boleči, težki sklepi, mišice, udi,  napihnjenost, zastajanje vode v telesu,  počasno celjenje ran, modrice, krčne žile in hemoroidi, topi glavoboli.

Psihološko se pomanjkanje elementa zemlje kaže kot:

pretirana skrb za druge, nenehno hrepenenje po pozornosti, strah pred sprejemanjem odločitev,  zasvojenost s hrano,  strah pred neznanim, izgubo kontrole,  raztresenost, slaba koncentracija, občutki osamljenosti, praznine. Naučili se bomo, kako uravnavati  energijo elementa zemlje v telesu V drugem delu bomo meditirali in zaključili  z merkabo za podporo elementa zemlje v telesu.

Hvaležni za prostovoljne prispevke.

Dodatne informacije in prijave na spletni strani Prerojen.si ali na tel. št. 041 289 632.


Join Zoom Meeting
https://arnes-si.zoom.us/j/93465029794

Podrobnosti o dogodku

Začetek dogodka 28-07-2021 20:00
Cena Prostovoljni prispevki
Lokacija ZOOM

Predstavitev

Energijski nivoji človeka
Tehnike terapij
Osebno trenerstvo
Prehranska dopolnila Neolife

Zdravje in počutje

Sproščanje in osvobajanje
Telesna aktivnost
Atlas po HumanUp

Splošno

O meni
Pogoji poslovanja
Politika zasebnosti
Spletni piškotki

Kontaktni podatki

Jožica Ramšak
jozica@prerojen.si