Ko se zavemo korenin se prerodimo - KORENSKA ČAKRA

V naši podzavesti je shranjenih veliko zapisov iz tega obdobja. Nekateri od teh vplivajo na naše zdravje, voljo oziroma željo do življenja, način kako zaslužiti denar, naše čustvovanje, močan vpliv je tudi na odnos z našo mamo. Lahko smo preveč navezani nanjo, morda ne najdemo pravega stika z njo, ali je občutek da nam ne da dihati ...

So bile težave med mamino nosečnostjo, je kdaj prišlo v tem času do krvavitve? So bile med porodom težave, kot naprimer zavita popkovina okoli vratu, ste se napili plodovnice, je mama rodila z umetnimi popadki ali s carskim rezom, so morda reševali vaše ali mamino življenje?

Vse to je pustilo v naši podzavesti različne spomine. V današnjem času, kmalu z ultrazvokom ugotovijo da nosečnica nosi dva ali več zarodkov. Morda ste bili tudi vi dvojček in vse življenje iščete nekaj! - Svojega dvojčka. Ljubezen med dvojčki je močnejša kot med mamo in otrokom.

Med delavnicami se je izkazalo, da se oseba, ki je imela zavito popkovino ali spila plodovno vodo v življenju  ne more vedno  izražati ali ima občutek , da jo nekdo drži za vrat, da težje požira, bolezni na področju grla. Da se boji vode, potapljanja, ali ima težave pri požiranju določenih tekočin ali grižljajev.

Se vam dogaja, da se zbudite, ker je občutek, da ne morete zajeti zraka,... Morda ste podzavestno ali zavestno jezni na mamo velikokrat se pokaže, da se otrok oklepa mame ali se boji, da bi ga kje pustila, ker po porodu ni čutil takoj njenega bitja srca, ga zaradi različnih situacij niso mogli položiti v mamino naročje.

Nekateri smo že doživeli ponovni porod na energijskem nivoju, življenjsko obdobje po tem se je precej spremenilo na področju zdravja, volje, odnosov in financ.

Hvaležni za te izkušnje.

Želite preveriti osvoboditi vezi, ki vas bremenijo, vam omejujejo voljo do življenja, vplivajo na vaše sprejemanje  zdravja ter ljubečih odnosov, s tem boljše počutje?

Pridružite se nam tudi tiski, ki želite spoznati to vrsto osvobajanja blokad.

Za energijsko izmenjavo je priporočen prispevek na delavnici 55€ za vse, ki razrešujejo svoje blokade, za ostale udeležence 2€/uro.

Več informacij in prijave sprejemamo na telefon 041-289-632 Jožica

Podrobnosti o dogodku

Začetek dogodka 18-01-2020 09:00
Konec dogodka 18-01-2020 17:00
Cena Priporočljiv prispevek: 55,00€
Lokacija Prerojen.si, Podvrh 110, Braslovče
Za ta dogodek ne sprejemamo več rezervacij

Predstavitev

Energijski nivoji človeka
Tehnike terapij
Osebno trenerstvo
Prehranska dopolnila Neolife

Zdravje in počutje

Sproščanje in osvobajanje
Telesna aktivnost
Atlas po HumanUp

Splošno

O meni
Pogoji poslovanja
Politika zasebnosti
Spletni piškotki

Kontaktni podatki

Jožica Ramšak
jozica@prerojen.si